TCM Gezondheidscentrum Health Centre


Header Section


Main Content

Recenties

Een paar maanden lang had ik last van erge evenwichtsstoring tot overgeven aan toe. Na een aantal behandelingen van dokter Li is het inmiddels helemaal over! Mijn vrouw had last van pijn in de onderrug en na één behandeling met acupunctuur was het helemaal over!

Zeer bedankt dokter Li!

Bernard en Elly

 

Sinds mijn 15e al last van psoriasis. Vanalles geprobeerd, zoals cortison crèmes tot PUVA behandelingen in het ziekenhuis. Het hielp allemaal maar even en kwam daarna weer erger terug. Na geboorte van mijn 1e kind werd het erger. Toen ben ik bij Yu Jung Li terecht gekomen. Met acupunctuur, kruiden, voedingsadvies en vertrouwen is alles goed gekomen. Nu ben ik psoriasis vrij na +20 jaar! Ik ben er heel blij mee! Geef niet te snel op!

Dr. Yu Jung Li bedankt!

Mieke

 

Ik had mijn in mijn nek en schouders. Na 7 behandelingen was het helemaal verdwenen. Ik heb nu geen pijn meer. Bedankt!

Mevrouw Mooren Hovens, Tegelen

 

Ik had al jaren lang pijn in mijn onderrug en de nek. Ik ben overal geweest, maar niemand kon me helpen. Dus ben ik naar acupuncturist Yu Jung Li gegaan. Hij heeft mij behandelt met acupunctuur en kruidenkompressen. Na 6 behandelingen was ik van mijn onderrug pijn af en mijn nekpijn was ook helemaal weg! Hierbij wil ik Dr. Li graag bedanken!

Met vriendelijke groet,

Bahadoer

 

Dankzij de behandelingen, de voedingsadviezen en de kruidenthee van Yu Jung Li ben ik 25 kg afgevallen, is mijn chronische lymfatische leukemie al bijna een jaar op een heel laag niveau en zijn ook de plasproblemen opgelost. Kortom, mijn lichamelijke conditie is met mijn 70 jaar goed te noemen en het welbevinden dus ook!

Met grote dank,

Schurink, Koningsbosch

 

Ik heb al meer dan 15 jaar rugpijn, daardoor kon ik mijn werk niet meer doen. Door deze behandelingen ben ik weer gelukkig aan het werk en kan ik weer autorijden. Ik wil Dr. Li bedanken voor het genezen van mijn rug. Geen andere dokter heeft me kunnen helpen.

Leon, Venlo-Blerick

 

Al 3 a 4 jaar heb ik last van evenwicht stoornissen, hoofdpijn en weinig energie meer. Na 6 behandelingen van dokter Li ben ik helemaal van de klachten af.

Bedankt dokter Li,

Andre, Grashoek

 

Betreft jarenlang niet slapen en oververmoeid.
Hierbij willen wij dhr Li bedanken. Onze zoon was een huilbaby en sliep zelden door. Op groep 7 van de lagere school waren wij ten einde raad.Door zijn vermoeidheid was normaal functioneren onmogelijk geworden.Leren werd steeds moeilijker.
In mei 2003 bezochten wij dhr Li.Al na het eerste consult sliep onze zoon de hele nacht door! Daarna ging hij met sprongen vooruit en vertelde al na 2 behandelingen dat hij zich stukken beter voelde. We wisten dat we meer behandelingen nodig hadden.
We hebben dit met plezier afgemaakt, want we hebben nu een gezonde, opgewekte tiener die het op school nu ook geweldig doet!!!!

Bedankt,
Familie Hovens Belfeld


Wat langer gewacht met schrijven.
Graag wil ik u heel hartelijk danken.
Voor al uw medewerking met mijn zeer ernstige rugklachten, die ik al 16 jaar had (spondelisme in zeer ernstige mate). Toen ik bij u kwam kon ik bijna niet meer lopen van de pijn. Dank zij uw hulp gaat het nog steeds vrij goed.
Ik ben u dan ook zeer dankbaar voor uw geneeskrachtige hulp van acupunctuur en acupressuur.

Nogmaals zeer veel dank,
Mevrouw Geurts Belfeld.


Anderhalf jaar pijn aan beide knieen, ben naar de huisarts geweest en deze zei dat het een ontsteking was en ik kreeg tabletten voorgeschreven.
Toen naar Dhr Li gegaan en na 11 behandelingen met acupunctuur en kruiden is de pijn aan de knie helemaal over en kan ik weer lopen zonder pijn. Ik ben ook van te voren bij de fysio geweest, hier werd het ook niet beter van.
Ik voel me weer helemaal fit dankzij de behandeling van dhr Li. 

Meneer van de Berg, Tegelen


Vlak voor het examen 1e Dan karate kreeg ik door een ongelukje 2 gekneusde ribben.
In een tijdsbestek van 8 dagen zag dhr Li kans met acupunctuur en kruiden compressen mij voor dit examen te genezen. Zaterdag 8 dec 2007 ben ik voor bovengenoemd examen geslaagd.
Met dank aan de heer Li voor de uitstekende genezing.

Meneer Ruijtenberg, Blerick


Mijn naam is J. Claus, mijn beroep is stucadoor.Door een foutje viel ik van 3 meter hoogte naar beneden en kwam daarbij op mijn rug terecht. Gelukkig niks gebroken maar lopen kon ik ook niet meer.
Doordat ik acupunctuur en een kruiden behandeling heb gekregen kon ik na 1 week weer lopen en na 2 weken weer werken terwijl het ziekenhuis had gezegd de eerste 3 maanden niks meer te doen.

Meneer Claus, Venlo


Ik ben Michael A. 19 jaar. Na een flinke trap op mijn scheenbeen en knie moest ik 4 weken op krukken lopen van de orthopeet. Via via in contact gekomen met dhr Li, na 3 weken acupunctuur behandeling was alles over.
Fikse kneuzing verdwenen en niks meer blauw.

Bedankt!
Meneer Michael, Venlo


Ik had veel last van mijn nek, hij stond scheef en was helemaal hard.
Dankzij 2 behandelingen met het kruiden compres is dit weer helemaal verholpen.
Hartelijk dank hiervoor.

Dominique, Maasbree


Zondag met voetballen mijn nek verrekt. Bij elke minimale beweging schoot er een pijnscheut in. Maandag meteen Yu Jung Li gebeld, hij maakte meteen tijd voor mij en heeft de spier weer terug gezet en via de kruidencompres was ik er na 2 behandelingen en een week vanaf. Nu kan ik gelukkig weer voetballen dankzij Li.

Marcel, Venlo


Ik had na een ongeval het kraakbeen van mijn linker knie zwaar beschadigd. Ik werd door mijn huisarts doorverwezen naar een fysiotherapeut. Na een lange tijd van revalidatie bleven de klachten aanhouden. Na verloop van tijd kreeg ik ook ernstige problemen met mijn rechter knie.
Dit ontstond waarschijnlijk door een verkeerde houding en scheef lopen.
Aan beide knieen een kijkoperatie gehad en uiteindelijk bij een specialist in het ziekenhuis van Maastricht geweest, deze vertelde mij dat ze niks meer konden doen en dat het kraakbeen van beide knieen versleten was en ik er maar mee moest leren leven.
Uiteindelijk ben ik bij dhr Li terecht gekomen en na slechts 6 weken behandeling met electro acupunctuur en Chinese kruiden was ik helemaal genezen en had ik geen beperkingen meer.

Rob, Venlo


Side Column