De vijf element organen : het hart, de longen, de lever, de maag, de milt en de nieren bepalen de zintuigen.

Het hoofd hoort bij het hart, de neus hoort bij de longen, de lippen en de mond horen bij de maag en de milt, de ogen horen bij de lever, de oren horen bij de nieren.

Als de vijf element organen in hun functie worden verstoord komt de zintuigfunctie eis ook in de problemen!


Als onderhuids bloedvaten verstopt raken zal er eczeem of psoriasis optreden.

Door vallen of een ongeluk vindt er een inwendige bloeding plaats waardoor de spieren verstopt raken, het opzwellen van het lichaamsdeel door het plaatselijke vocht alsmede een veranderde hartslag, waardoor het pijnlijk is zich te bewegen of te lopen.

Wanneer in de nek, achter het hoofd bloedvaten verstopt raken, dan krijgt men migraine, evenwichtsstoring, concentratie problemen, duizeligheid en een begin van dementie.

Als de oorzaak van een ziekte duidelijk bekend is kunnen wij een juiste therapeutisch behandeling toepassen en de ziekte genezen.
Als de oorzaak niet bekend is kan er geen genezing plaats vinden, het ziektebeeld wordt alleen maar erger!!


Gezondheidscentrum Yu Jung Li in Blerick (Venlo), is al meer dan 20 jaar werkzaam en heeft een zeer ruime ervaring in 10 verschillende therapeutische behandelingen met zeer goede resultaten!

Bij een therapeutische behandeling wordt de oorzaak van een probleem opgezocht en verholpen door het zuiveren van de elementorganen de verstopping te verhelpen.

Een therapeutische behandeling bestaat uit verschillende methoden zoals: acupunctuur, kruiden kompressen, electro acupunctuur, acupunctuur met Qi Gong, acupressuur, kruidenmengsel van chinezen thee enz., de zogenaamde Yin Yang methoden.

Wanneer de Yin en Yang uit balans is dan is het bloed te dik, en is er veel slijmvorming in het lichaam, om het een en ander weer in balans te brengen moeten de organen en spieren gereinigd en versterkt worden.

Veel personen die een ziekte hadden met uitzichtloosheid zijn door ons geholpen met een gunstig resultaat van genezing! Ook personen met kanker die door ons zijn behandeld in de afgelopen jaren.

Gezondheidscentrum Yu Yung Li, heeft verschillende ziekten als kanker genezen, zoals: leukemie, prostaatkanker en leverkanker. Personen die via de reguliere ziekenhuismethoden waren opgegeven hebben via onze behandelmethoden baat gevonden!